Перевірте чернетку, опублікуйте її та розберіться в подальших змінах.
Зміни в Smart Link лишаються в чернетці, доки ви їх не опублікуєте. Це дає змогу перевірити маршрут, перш ніж ним скористаються нові відвідувачі.
Перевірте чернетку
Розділ «Перевірте чернетку»Натисніть Перевірити маршрут у редакторі Smart Link. Виберіть приклад відвідувача та перегляньте вибраний потік, місце призначення й пояснення. Спробуйте щонайменше один приклад, який має відповідати конкретному потоку, і один, який має потрапити в Типовий потік.
Панель із прикладами читає чернетку. Вона не відкриває місце призначення.
Якщо попередній перегляд показує неправильний результат, перевірте порядок потоків і фільтри. Потоку потрібно, щоб збіглися всі його фільтри. Відсутній або невідомий сигнал не може задовольнити фільтр, який його вимагає.
Попередній перегляд не відвідує місце призначення. Він також не перевіряє реальний застосунок соцмережі, телефон чи браузер. Після публікації перевірте вихід із вбудованого браузера на пристрої.
Збережіть, а потім опублікуйте
Розділ «Збережіть, а потім опублікуйте»- Виберіть Зберегти чернетку, якщо редактор показує незбережені зміни.
- Виберіть Опублікувати.
- Перегляньте всі проблеми, які показує редактор. Виправте відповідний потік і спробуйте ще раз.
- Підтвердьте публікацію.
Нові відвідувачі користуються опублікованою версією. Збережена чернетка лишається приватною для вашої команди. Після наступної правки посилання може показати мітку Чернетка новіша: у вас є зміни, якими відвідувачі ще не користуються. Опублікуйте знову, коли вони будуть готові.
Перевірте опубліковане посилання
Розділ «Перевірте опубліковане посилання»Скопіюйте публічну URL-адресу й відкрийте її самостійно. Якщо ви змінили маршрут наявної кампанії, перевірте опубліковану версію і здійсніть реальний візит, перш ніж оцінювати результат. Сторінка Версії показує історію опублікованих налаштувань; за нею можна побачити, які налаштування діяли в певний момент.
Публічна URL-адреса на адресі для розробки — це все одно посилання, яке TapBaton показує для поточного налаштування. Підключіть домен, коли ваш робочий простір це підтримуватиме.
